Karakurt 75.Yıl İlkokulu

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Beldemiz ve İlçemiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.

Misyon: Karakurt 75. Yıl İlkokul Müdürlüğü olarak; Türk Millî Eğitiminin Temel Amaçları ve Genel İlkeleri doğrultusunda, paylaşımcı, işbirliğine dayalı, yeniliğe açık bir yönetim anlayışı içerisinde verimliliği artırmak, eğitimin tüm alanlarında çağın önünde yer alan, rekabetçi, güvenilir, model olan, toplumda sürekli değişen beklentileri karşılayabilen, etkili ve verimli bir kurum kültürü ile Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, araştıran, geliştiren, yeniliğe açık, sosyal değerlerine sahip, farklı değerlere karşı önyargısız yaklaşan, yetenek, ilgi ve kişiliklerine uygun eğitim almış başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 8.30-15.05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 236 5926083

WEB - https://karakurt75yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karakurt Mah.Hazergrat cd.No 20/1 Kırkağaç/Manisa

Yerleşim Yeri - Karakurt Kasabası Kırkağaç/Manisa

Adres - Karakurt Mah.Hazergrat cd.No 20/1 Kırkağaç/Manisa

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Uzaklığı: 78 km İlçe Uzaklığı: 16 km